Aftermovie laten maken

Crownmotion, voor de beste beelden, van de hoogste kwaliteit. Gefilmd door de écht pro’s in de business. Jouw verhaal voor het oog van onze camera. Wij maken het !

Bekijk onze voorbeelden
a

Een aftermovie van jouw festival of evenement

Laat ons toe je te vertellen waarom een aftermovie laten maken zo een goed idee is. Een evenement organiseren kost bloed, zweet en tranen. Als het nu een huwelijk is, een bedrijfsfeest op het einde van een succesvol kwartaal of het verjaardagsfeest van tante Gerda´s 80ste verjaardag. Het kost allemaal handenvol tijd. Gelukkig kun je naar hartelust foto’s en filmpjes maken om later te herbekijken, zodat het allemaal de moeite waard is en blijft. Maar eerlijk, wie heeft er nu zin om een amateuristische video op de Iphone gefilmd te bekijken? Niemand.

Een aftermovie laten maken is de ideale manier om die herinneringen te vereeuwigen. Daarnaast biedt dit voor bedrijven de ideale manier om zichzelf positief in de kijker te stellen. Video is een onontbeerlijke manier om een groot publiek te bereiken en de eerste stap in een lange relatie te zetten. Het geeft een gezicht aan je bedrijf dat veel verder reikt en een veel diepere impact maakt dan een logo en wat tekst ooit zou kunnen.

Crownmotion kan jou een after movie bezorgen die uitblinkt in kwaliteit. Wie niet aanwezig was op het event of eens herinneringen wil oprakelen krijgt een adembenemend sfeerverslag te zien, alsof ze er zelf bij waren. Een aftermovie laten maken is de manier om het verhaal te sturen. Niet alleen dat, het is ook een ongelooflijk effectief medium om meer mensen te bereiken. Video’s brengen tot 300% meer bezoekers op een website en zorgen ervoor dat de site 53 keer meer kans heeft om op de eerste pagina van google terecht te komen!

Een aftermovie laten maken is de perfecte methode om gebeurtenissen op beeld te leggen die jij aan de wereld wilt laten zien. Geen acteurs, geen stoffige scripts, maar echte beelden en echte emoties. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel dan niet en contacteer ons nu gelijk.

Voorbeelden

Een greep uit onze camerawerk

Crownmotion creëert en inspireert

Zet jezelf in de spotlights!

 

Voordelen van een freelance cameraman inhuren

Wij maken state-of-the-art bedrijfsfilms, flitsende social media films, pakkende live-registraties, sidderende aftermovies en meer. Alleen losse opnamen nodig? Dat kan. Wij leveren camera-operators in heel Nederland. Geheel op maat!

Voordelen:

Jouw beelden zien er gegarandeerd professioneel uit en zijn bruikbaar voor elk soort productie.

Onze cameraman denkt met je mee. Hij kan zelfs ook de rol van regisseur vervullen. Zijn ruime ervaring met veel verschillende videoproducties komt je goed van pas.

Wij kunnen je de ruwe camerabeelden leveren, maar indien gewenst nemen we ook de professionele montage voor onze rekening. Zo kun je meteen met je beelden aan de slag.

Je hoeft je op jouw evenement of opnamedag niet druk te maken om het filmwerk. De ingehuurde cameraman van Crownmotion neemt het videowerk van je over. Jij kunt je zo volledig op andere zaken richten.

Wij kunnen je video-opnamen filmen met onze eigen high-end videoapparatuur. Beelden en montage van cinematografische kwaliteit. De kwaliteit van ‘het witte doek.’ In 1080, 2K, 4K, 6K of zelfs 8K.

How it works

Meet & Feed

Brainstorm

 We starten relaxed! Met een kop koffie. Gewoon even kennismaken. Elkaar voeden met wensen en ideeën. Zo ontstaat het plan. Dat vormt de basis van ons concept. Wij werken dit vervolgens uit.

Prepare & Dare

preproductie

Wij zorgen voor de apparatuur en de techniek. Regelen alles van Locaties tot figuranten van acteurs tot vergunningen. Zelfs de catering mocht je dat willen. Wij ontzorgen van A tot Z.

Arrange & Shoot

Draaidag

 CAMERA, GELUID en ACTIE! De draaidag is aangebroken. Ons camera team zet alles op film met de beste en laatste high-end apparatuur. We werken nauw samen met jullie voor het beste resultaat.

Make & Play

Post Productie

Wij voegen nu alles samen in de montage. Wij gaan de door jullie gestelde doelen realiseren Videomarketing! Hebben jullie ook een korte versie nodig, een teaser of een trailer? Wij maken het!

a

Behaal betere resultaten met video content

Video is de meest effectieve manier om je boodschap te verspreiden, zo vertellen marketingorganisaties als YouTube, Google en Facebook ons al langer.

Je videoproductie is dus belangrijk! Huur daarom een specialist in. De Crownmotion cameraman is specialist in het filmen van originele, creatieve en haarscherpe videoproducties. We maken complete filmproducties, maar we schieten ook losse beelden. Bij ons geen 13 in een dozijn videobeelden, maar jouw verhaal in zijn meest duidelijke of originele vorm.

Maak kennis met onze state-of-the-art videoshoots. Een verhaal met een pakkende storyline. Wij schieten beelden die op ongeëvenaarde wijze in elkaar grijpen. Beelden van hoge kwaliteit. Kwaliteit boven kwantiteit. Wij gaan ervoor. Jij ook?

Wij maken het!

%

kijkt liever video en laat de tekst voor wat het is

%

koopt eerder een product als er een video van is

%

de video blijft beter hangen dan de tekst

 

 

 

 

 

a

Onze camera's maken het verschil

Bij Crownmotion geen video-opnamen met vage, ondefinieerbare beelden. Geen onechte kleuren of wazige shots. Dat komt door het gebruik van onze high-end camera’s. Onze professionele opnameapparatuur, bediend door de beste camera-operators en regisseurs. Beelden in de kwaliteit van ‘het witte doek’.

Een aftermovie van crownmotion, altijd met de meest up to date high end apparatuur geschoten

Cinema glas

Voor de mooiste zachte shot met een film look.

Gimbal Stabilizer

voor stabiele opnames en smooth transitions.

 

 

 

 

 

a

Je aftermovie gefilmd tot wel 8k.

De beelden zijn toekomstbestendig. Geschoten in 8k, met een resolutie van 7680 x 4320 pixels. Dat is vier keer scherper dan 4K Ultra HD en 8 keer scherper dan Full HD. Ga ook voor onze kwaliteit: jouw bedrijfsfilm in cinematische stijl. Professioneler kan niet! Go for it !

Meer weten of een freelance cameraman inhuren van Crownmotion?
Wij helpen je graag verder!

“Wij creëren magnifieke verhalen. Storylines met impact. Zowel in de corporate wereld als in de creatieve sector, maar ook in de privésfeer.”

Ferry Mentzij

N

Reactie binnen 1 werkdag

N

Altijd op maat gemaakt

N

videokwaliteit tot wel 8K

N

Uitsluitend cinema camera's

N

Wij kennen geen grenzen. We werken over heel de wereld! Van Leiden tot Kaapstad en van Dubai tot Los Angelos en natuurlijk vanuit onze studio in Leiden en omgeving.

Let’s make your world something to remember !