Bedrijfsfilm Leiden

Een bedrijfsfilm vertelt jouw verhaal. Bewegende en filmische beelden verbinden. Kies altijd voor de kwaliteit van crownmotion en overtuig je doelgroep.

Bekijk onze voorbeelden
a

Waarom een bedrijfsfilm laten maken?

Heb jij je zinnen gezet op een originele en professionele bedrijfsfilm? Een bedrijfsvideo die jouw verhaal in Leiden of welke stad in Nederland dan ook vertelt. Die laat zien wie je bent en wat je doet. Géén verzameling van wat los geschoten beelden! Nee, jij bent op zoek naar een pakkende storyline. Een bedrijfsfilm waar jij je in herkent en die de kijker laat zien waar jij voor staat.

Breng jouw ideeën naar Crownmotion in Leiden. Wij maken die mooie state-of-the-art bedrijfsvideo’s die jij zoekt. We filmen met de beste high-end camera’s. In de kwaliteit van ‘het witte doek’. We waarderen jouw inbreng. Plannen krijgen bij ons ruimte om te groeien. Een samen gedragen en uniek concept. Jouw verhaal voor het oog van onze camera!

Met succes hebben wij veel organisaties in Leiden al een digitaal gezicht gegeven. Maar we werken ook vaak en heel graag buiten Leiden of zelfs buiten de Nederlandse grenzen. Bekijk onze portfolio voor een indruk van met wie wij allemaal gewerkt hebben. Wij werken vanuit Leiden aan vele opdrachten. Daarbij denken wij vooral altijd in kansen. En die kans krijgt een podium voor het oog van onze camera!

Ben jij één van onze nieuwe kansen?

Laat een bedrijfsfilm maken

Voorbeelden

Een greep uit onze bedrijfsfilms

Crownmotion creëert en inspireert

Zet jezelf in de spotlights!

 

Jouw bedrijfsfilm bereikbaar voor een groot publiek?

Ben je geïnspireerd door eerder door ons geproduceerde
bedrijfsvideo’s of corporate films? Wij maken pakkende bedrijfsfilms met impact! Geheel op maat.

Bereik vergroten?

Maak een korte en inspirerende social media productie van je bedrijfsfilm.

How it works

Meet & Feed

Brainstorm

 We starten relaxed! Met een kop koffie. Gewoon even kennismaken. Elkaar voeden met wensen en ideeën. Zo ontstaat het plan. Dat vormt de basis van ons concept. Wij werken dit vervolgens uit.

Prepare & Dare

preproductie

Wij zorgen voor de apparatuur en de techniek. Regelen alles van Locaties tot figuranten van acteurs tot vergunningen. Zelfs de catering mocht je dat willen. Wij ontzorgen van A tot Z.

Arrange & Shoot

Draaidag

 CAMERA, GELUID en ACTIE! De draaidag is aangebroken. Ons camera team zet alles op film met de beste en laatste high-end apparatuur. We werken nauw samen met jullie voor het beste resultaat.

Make & Play

Post Productie

Wij voegen nu alles samen in de montage. Wij gaan de door jullie gestelde doelen realiseren Videomarketing! Hebben jullie ook een korte versie nodig, een teaser of een trailer? Wij maken het!

a

Wat kost het om een bedrijfsfilm laten maken?

Een bedrijfsfilm is een belangrijke investering. Daarom vindt Crownmotion het belangrijk dat jij aan zet bent. Heb is jouw verhaal en jouw boodschap. Dat vangen wij in aansprekende en filmische beelden. Kwaliteit voor kwantiteit, waar dan ook ter wereld wij maken jou videoproductie van A tot Z!

Meer weten over de samenwerking met Crownmotion uit Leiden? Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over. Heb je een fixed budget? Geen probleem. Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn. We zijn world wide available!

Wij maken al hoogwaardige bedrijfsfilms vanaf 949 euro. 

a

Behaal betere resultaten met video content

In de markt vertellen onder meer YouTube, Google en Facebook het ons al langer: video is de meest effectieve manier om je boodschap te verspreiden.

Bewegend beeld blijft zoveel langer hangen dan alleen tekst. Een goed geproduceerde en gefilmde bedrijfsfilm heeft impact! Je kunt emotie overbrengen en maakt je kijker onderdeel van jouw boodschap. 

Met een bedrijfsvideo van Crownmotion Leiden onderscheid jij je van de rest. Ga voor kwaliteit en vakmanschap. Een bedrijfsfilm maak je immers niet ieder jaar !

%

zegt liever video te kijken dan tekst te lezen

%

koopt eerder een product als er een video van is

%

onthoudt de video beter dan de tekst

 

 

 

 

 

a

Onze gear maakt het verschil voor jouw bedrijfsfilm

Bij Crownmotion geen bedrijfsfilms met vage, onaansprekende beelden. Geen wazige shots of onechte kleuren. Wij filmen met high-end camera’s. Onze professionele opnameapparatuur, bediend door de beste regisseurs en producers. Wij leveren beelden in de kwaliteit van ‘het witte doek’.

De beste apparatuur voor een professionele bedrijfsfilm uit Leiden

Red Digital Camera’s

voor een uitmuntende beeldkwaliteit

Gimbal Stabilizer

voor stabiele opnames

Drones

voor opnames op grote hoogte of dynamische fly-by’s

 

 

 

 

 

a

Je bedrijfsfilm gefilmd in 8k

De opgenomen beelden zijn klaar voor de toekomst. Wij schieten in 8k. Een resolutie van 7680 x 4320 pixels. Dat is vier keer scherper dan 4K Ultra HD en 8 keer scherper dan Full HD. Je leest het goed: jouw bedrijfsfilm altijd cinematische kwaliteit. Dat oogt professioneel!

Meer weten of interesse in een bedrijfsfilm op maat?
Onze producer helpt je graag verder!

“Wij creëren magnifieke verhalen. Storylines met impact. Zowel in de corporate wereld als in de creatieve sector, maar ook in de privésfeer.”

Ferry Mentzij

N

Reactie binnen 1 werkdag

N

Altijd op maat gemaakt

N

videokwaliteit tot wel 8K

N

Uitsluitend cinema camera's

N

Wij kennen geen grenzen. We werken over heel de wereld! Van Leiden tot Kaapstad en van Dubai tot Los Angelos en natuurlijk vanuit onze studio in Leiden en omgeving.

Let’s make your world something to remember !