Music video’s

Crownmotion maakt muziek tastbaar en onvergetelijk! Met een spetterende mix van audio en beeld gaan we op zoek jaar jouw identiteit. Hoe klinkt jouw muzikale ambitie voor het oog van onze camera?
Krijg jij bijvoorbeeld grote mensenmassa’s in beweging met jouw optreden? Laat ons van jouw stage-performance een sidderende muziek video maken.

Of het nu gaan om een conceptvideo, een live muziek registratie, een promo of een performance video. Wij filmen onze videoproducties met de beste en modernste high-end apparatuur die er in de branche is. Zo vangen we jouw memorabele momenten in een fascinerende music video om te delen met een zo groot mogelijk publiek. Zichtbaarheid voor alles !

Houd je kijkers geboeid ! Wij zorgen ervoor dat de boodschap die blijft hangen.

Laat je een muziek video maken, kies dan voor een goed geproduceerde video van Crownmotion. Bij ons weet je zeker dat creativiteit en de beste techniek hand in hand gaan. Ga voor kwaliteit. Altijd ! 

 

You play your gig, we do the trick !

a

Werken in co-creatie

Jouw performance, jouw moment. Het maken van jouw muziek video kun je geheel aan ons overlaten. Van tevoren bespreken we jouw insteek. Onze state-of-the-art en high-end videocamera’s doen de rest. De camera operators leggen jouw concert vast. Goed geproduceerd en in de hoogste kwaliteit! Wij maken ‘m graag, jouw onvergetelijke music video !

Jouw music video

Een eindresultaat met impact

a

Wij creëren kansen

Jouw muziek, jouw performance is de spil waar het om draait. Onze moderne high-end videoapparatuur maakt alles mogelijk. We bedenken het samen. De staging, het licht, de invalshoek en het beoogde resultaat. Jouw muziekvideo in een verbluffend hoge kwaliteit. Iedere  videoproductie die we maken is voor ons niet alleen die high-end shoot maar ook een ultieme kans om te doen waar we goed in zijn. Ben jij een van onze kansen? We leggen graag jouw concert vast.

How it works

Brainstorm

We starten relaxed! Met een kop koffie. Gewoon even kennismaken. Elkaar voeden met wensen en ideeën. Zo ontstaat het plan dat de basis vormt voor ons concept. 

pre - productie

Wij werken dit vervolgens uit en zorgen voor de benodigde apparatuur en techniek. Van locaties tot figuranten, acteurs tot vergunningen en zelfs catering, wij regelen alles van A tot Z.

Opname dag

CAMERA, GELUID en ACTIE! De draaidag is aangebroken. Ons camera team gebruikt de beste en meest moderne high-end apparatuur en werkt nauw samen met jullie voor het beste resultaat.

Post Productie

Wij voegen nu alles samen in de montage. Wij gaan de door jullie gestelde doelen realiseren. Hebben jullie ook een korte versie nodig, een teaser of een trailer? Wij maken het!

a

Quality time!

High-end bedrijfsfilm Leiden met de beste camera's

Wij vertellen verhalen. Origineel, compact, filmisch, in de sfeer van ‘het witte doek” Gefilmd met state-of-the-art en moderne high-end videoapparatuur. Jouw muziek video gefilmd en gemonteerd met impact. Kwaliteit altijd voor kwantiteit.

Bied de kijker meer dan alleen jouw muziek. Maak van jouw music video een beleving ! Bied vermaak!  Houd de aandacht vast.