Reclame videos

Bedrijfsfilms, ze zijn er in alle soorten en maten. Maar jij wilt meer! Geen 13 in een dozijn video, maar jouw verhaal in de beste kwaliteit van ‘het witte doek’? Dat kan met onze state-of-the-art videoshoots. Met onze filmische montage, waarbij de beelden op ongeëvenaarde wijze in elkaar grijpen. Beelden gemaakt in 1080, 2k, 4k, 6k of zelfs 8k. Zo verrijken we jouw pakkende storyline. Kwaliteit boven kwantiteit. Altijd! Wij maken het!

a

Werken in co-creatie

Jij hebt een idee, wij de skills! Niet zonder maar mét elkaar. We waarderen jouw inbreng. Ideeën krijgen ruimte om te groeien. Om zo je horizon te verbreden. Samen denken we in de cloud van mogelijkheden. Zo komen we tot een samen gedragen en uniek concept. Jouw verhaal voor het oog van onze camera!

Van concept tot

Een eindresultaat met impact

a

Wij creëren kansen

Jij en jouw bedrijf zijn de spil waar het om draait. Samen groot denken in korte lijnen. We werken in een klein team professionals. Ideeën worden verhalen en verhalen worden boodschappen. Wij denken niet in klanten maar in ultieme kansen. Ben jij een van onze kansen? Kom bij ons op de koffie en neem je ideeën mee.

How it works

Meet & Feed

Brainstorm

 We starten relaxed! Met een kop koffie. Gewoon even kennismaken. Elkaar voeden met wensen en ideeën. Zo ontstaat het plan. Dat vormt de basis van ons concept. Wij werken dit vervolgens uit.

Prepare & Dare

preproductie

Wij zorgen voor de apparatuur en de techniek. Regelen alles van Locaties tot figuranten van acteurs tot vergunningen. Zelfs de catering mocht je dat willen. Wij ontzorgen van A tot Z.

Arrange & Shoot

Draaidag

 CAMERA, GELUID en ACTIE! De draaidag is aangebroken. Ons camera team zet alles op film met de beste en laatste high-end apparatuur. We werken nauw samen met jullie voor het beste resultaat.

Make & Play

Post Productie

Wij voegen nu alles samen in de montage. Wij gaan de door jullie gestelde doelen realiseren Videomarketing! Hebben jullie ook een korte versie nodig, een teaser of een trailer? Wij maken het!

a

Quality time!

Wij vertellen verhalen. Origineel, compact, filmisch, in de sfeer van het witte doek. Gefilmd met De laaste Hihg end videoapparatuur. Gemonteerd met impact.
Kwaliteit altijd voor kwantiteit.

Bied de kijker meer dan jouw boodschap. Bied vermaak! Maak het boeiend om naar te kijken. Houd de aandacht vast.

Let’s make your world something to remember !