Registratie video & livestream

Van beknopte live registratie tot omvangrijke online videoregistratie. Zowel voor de corporate als de entertainment branche. Betrek je relaties en doelgroepen op afstand bij je evenement, congres of workshop. Crownmotion maakt van toehoorders deelnemers. Vergroot je zichtbaarheid en haak je doelgroepen aan. Wij werken met de nieuwste broadcast technologieën met gegarandeerde kwaliteit. Ook op afstand is het net of je erbij bent!
Ook meeliften op onze innovatieve manier van werken? Wij realiseren het voor je!

a

Werken in co-creatie

Heb jij een evenement dat je graag deelt met een zo groot mogelijk publiek? Laat het live registeren! Haak zoveel mogelijk mensen aan, met zo groot mogelijke impact. Wij denken graag met je mee waar je kansen liggen. Verbreed je horizon, denk groot!  Laat ons unieke livestream concept ook jou verrassen. Jouw verhaal voor het oog van onze camera … and share !

Jouw live registratie en livestream levert

Een eindresultaat met impact

a

Wij creëren kansen

Jouw evenement is de spil waar het om draait. Samen maken we er een mooie live registratie van. Iedereen kan meedoen. Denk je eens in wat dat voor jouw bedrijf of imago kan betekenen. Geef jij ons de kans jou een aanbod te doen voor het maken van een succesvolle livestream? Kom bij ons op de koffie en neem je ideeën mee. Wij realiseren het voor je !

How it works

Meet & Feed

Brainstorm

 We starten relaxed! Met een kop koffie. Gewoon even kennismaken. Elkaar voeden met wensen en ideeën. Zo ontstaat het plan. Dat vormt de basis van ons concept. Wij werken dit vervolgens uit.

Prepare & Dare

preproductie

Wij zorgen voor de apparatuur en de techniek. Regelen alles van Locaties tot figuranten van acteurs tot vergunningen. Zelfs de catering mocht je dat willen. Wij ontzorgen van A tot Z.

Arrange & Shoot

Draaidag

 CAMERA, GELUID en ACTIE! De draaidag is aangebroken. Ons camera team zet alles op film met de beste en laatste high-end apparatuur. We werken nauw samen met jullie voor het beste resultaat.

Make & Play

Post Productie

Wij voegen nu alles samen in de montage. Wij gaan de door jullie gestelde doelen realiseren Videomarketing! Hebben jullie ook een korte versie nodig, een teaser of een trailer? Wij maken het!

a

Quality time!

Wij vertellen verhalen. Origineel, compact, filmisch, in de sfeer van ‘het witte doek” Onze live registraties filmen wij met de modernste high-end videoapparatuur. Professioneel gemonteerd met de grootste zorg. Kwaliteit altijd voor kwantiteit.

Bied de kijker meer dan jouw boodschap. Bied vermaak! Maak jouw livestream boeiend om naar te kijken. Houd de aandacht vast.

Let’s make your world something to remember !