Freelance cameraman inhuren Nijmegen

Crownmotion, voor de beste beelden, van de hoogste kwaliteit. Gefilmd door de écht pro’s in de business. Jouw verhaal voor het oog van onze camera. Wij maken het !

Bekijk onze voorbeelden
a

Opnamen maken in Nijmegen, huur een cameraman in!

Wil je video-opnamen maken in Nijmegen of elders in Nederland? Huur dan een Crownmotion cameraman in. Zo ben je verzekerd van professionele beelden die je keer op keer voor diverse doelen kunt gebruiken. Onze camera-operators zijn zeer ervaren, denken met je mee en zijn creatief. Of het nu gaat om een grote of kleine productie,  kwaliteit gaat voor alles: huur de professionele freelance cameraman in van Crownmotion!

Wij helpen je graag jouw boodschap over te brengen naar een zo groot mogelijk publiek. We denken met je mee. Ieder communicatiekanaal kent zijn eigen filmwerk. Onze cameraman filmt bedrijfsfilms, social media producties, livestreams en registraties, after movies of, als gewenst,  losse beelden/opnamen.

Als je onze freelance cameraman wilt inhuren in Nijmegen of elders in Nederland, dan kan hij jouw filmproductie filmen met jouw eigen apparatuur, maar beter vaak nog, we nemen onze eigen high-end apparatuur mee. Zo ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit !

Cameraman inhuren

Voorbeelden

Een greep uit onze camerawerk

Crownmotion creëert en inspireert

Zet jezelf in de spotlights!

 

Voordelen van een freelance cameraman inhuren

Wij maken state-of-the-art bedrijfsfilms, flitsende social media films, pakkende live-registraties, sidderende aftermovies en meer. Alleen losse opnamen nodig? Dat kan. Wij leveren camera-operators in heel Nederland. Geheel op maat!

Voordelen:

Jouw beelden zien er gegarandeerd professioneel uit en zijn bruikbaar voor elk soort productie.

Onze cameraman denkt met je mee. Hij kan zelfs ook de rol van regisseur vervullen. Zijn ruime ervaring met veel verschillende videoproducties komt je goed van pas.

Wij kunnen je de ruwe camerabeelden leveren, maar indien gewenst nemen we ook de professionele montage voor onze rekening. Zo kun je meteen met je beelden aan de slag.

Je hoeft je op jouw evenement of opnamedag niet druk te maken om het filmwerk. De ingehuurde cameraman van Crownmotion neemt het videowerk van je over. Jij kunt je zo volledig op andere zaken richten.

Wij kunnen je video-opnamen filmen met onze eigen high-end videoapparatuur. Beelden en montage van cinematografische kwaliteit. De kwaliteit van ‘het witte doek.’ In 1080, 2K, 4K, 6K of zelfs 8K.

How it works

Meet & Feed

Brainstorm

 We starten relaxed! Met een kop koffie. Gewoon even kennismaken. Elkaar voeden met wensen en ideeën. Zo ontstaat het plan. Dat vormt de basis van ons concept. Wij werken dit vervolgens uit.

Prepare & Dare

preproductie

Wij zorgen voor de apparatuur en de techniek. Regelen alles van Locaties tot figuranten van acteurs tot vergunningen. Zelfs de catering mocht je dat willen. Wij ontzorgen van A tot Z.

Arrange & Shoot

Draaidag

 CAMERA, GELUID en ACTIE! De draaidag is aangebroken. Ons camera team zet alles op film met de beste en laatste high-end apparatuur. We werken nauw samen met jullie voor het beste resultaat.

Make & Play

Post Productie

Wij voegen nu alles samen in de montage. Wij gaan de door jullie gestelde doelen realiseren Videomarketing! Hebben jullie ook een korte versie nodig, een teaser of een trailer? Wij maken het!

a

Wat kost een cameraman inhuren?

Een cameraman inhuren in Nijmegen of elders in Nederland is wellicht de beste investering die je ten aanzien van jouw marketing doelstelling kunt doen. Bewegende beelden nemen een steeds grotere plaats in in communicatieve uitingen. Het is dus belangrijk dat je videoboodschap van hoge kwaliteit is. Laat daarom de professionals van Crownmotion jouw video-opnamen maken. Zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Kwaliteit die afstraalt op jouw eigen product of dienst.

Breng ons jouw idee en wij maken er met onze high-end apparatuur en het geoefende oog van de Crownmotion cameraman de meest inspirerende en onvergetelijke videobeelden van. 

Neem contact met ons op om vrijblijvend een offerte op te vragen voor een aanbod op maat. We maken graag een afspraak.

Je kunt bij ons al een cameraman inhuren vanaf 350,- voor een halve dag, of vanaf 495,- voor een hele dag. Nemen wij onze eigen high-end videoapparatuur mee, dan betaal je 695,- voor een hele dag.

a

Behaal betere resultaten met video content

Video is de meest effectieve manier om je boodschap te verspreiden, zo vertellen marketingorganisaties als YouTube, Google en Facebook ons al langer.

Je videoproductie is dus belangrijk! Huur daarom een specialist in. De Crownmotion cameraman is specialist in het filmen van originele, creatieve en haarscherpe videoproducties. We maken complete filmproducties, maar we schieten ook losse beelden. Bij ons geen 13 in een dozijn videobeelden, maar jouw verhaal in zijn meest duidelijke of originele vorm.

Maak kennis met onze state-of-the-art videoshoots. Een verhaal met een pakkende storyline. Wij schieten beelden die op ongeëvenaarde wijze in elkaar grijpen. Beelden van hoge kwaliteit. Kwaliteit boven kwantiteit. Wij gaan ervoor. Jij ook?

Wij maken het!

%

kijkt liever video en laat de tekst voor wat het is

%

koopt eerder een product als er een video van is

%

de video blijft beter hangen dan de tekst

 

 

 

 

 

a

Onze camera's maken het verschil

Bij Crownmotion geen video-opnamen met vage, ondefinieerbare beelden. Geen onechte kleuren of wazige shots. Dat komt door het gebruik van onze high-end camera’s. Onze professionele opnameapparatuur, bediend door de beste camera-operators en regisseurs. Beelden in de kwaliteit van ‘het witte doek’.

De Crownmotion cameraman inhuren voor een
professionele videoshoot in Nijmegen

Red Digital Camera’s

voor een uitmuntende beeldkwaliteit

Gimbal Stabilizer

voor stabiele opnames

Drones

voor opnames op grote hoogte of dynamische fly-by’s

 

 

 

 

 

a

Je bedrijfsfilm gefilmd in 8k

De beelden zijn toekomstbestendig. Geschoten in 8k, met een resolutie van 7680 x 4320 pixels. Dat is vier keer scherper dan 4K Ultra HD en 8 keer scherper dan Full HD. Ga ook voor onze kwaliteit: jouw bedrijfsfilm in cinematische stijl. Professioneler kan niet! Go for it !

Meer weten of een freelance cameraman inhuren van Crownmotion?
Wij helpen je graag verder!

“Wij creëren magnifieke verhalen. Storylines met impact. Zowel in de corporate wereld als in de creatieve sector, maar ook in de privésfeer.”

Ferry Mentzij

N

Reactie binnen 1 werkdag

N

Altijd op maat gemaakt

N

videokwaliteit tot wel 8K

N

Uitsluitend cinema camera's

N

Wij kennen geen grenzen. We werken over heel de wereld! Van Leiden tot Kaapstad en van Dubai tot Los Angelos en natuurlijk vanuit onze studio in Leiden en omgeving.

Let’s make your world something to remember !