Reclamespot maken

De juiste Reclame-spot zorgt voor meer leads en een betere indruk. Kies daarom voor de hoge kwaliteit van videoproductie door crownmotion en verbluf je klanten met jouw video’s.

Filmproducties met impact

Van Commercial tot social media video

Reclamespot maken
a

Op maat gemaakte commercial voor jouw bedrijf!

Er zijn bepaalde bedrijven die in ieders geheugen vastzitten. Waarom? We kennen ze allemaal door hun iconische reclamespot op televisie. Iedereen kan hun slogan nazingen, herkent hun logo uit de duizend en herinnert zich het verloop van de spot. Het is voor iedereen duidelijk dat de juiste reclamespot een bedrijf op de kaart kan zetten, ver boven alle concurrenten.

In 2020 worden reclamespots uiteraard niet enkel meer op televisie uitgezonden. Ook op het internet worden herkenbare reclamespots aan potentiele klanten voorgeschoteld. Met gigantisch succes.

Youtube is de grootste videowebsite van het moment. Het heeft zo’n 1,3 miljard gebruikers en is de tweede populairse website, na Google. Een gemiddeld internetgebruiker kijkt zo’n 7 uur video per week. De online videoconsumptie is dus enorm en stijgt elk jaar met 100%! Er surft dagelijks dus een gigantische hoeveelheid potentiële klanten op het web, op zoek naar een video over jouw bedrijf.

Reden genoeg om deze cutting-edge marketingstrategie zo snel mogelijk toe te passen voor jouw bedrijf.

Om een doeltreffende videopromotie van jouw bedrijf te lanceren heb je uitzonderlijk beeldmateriaal nodig. Beeldmateriaal waar de oogballen van jouw toekomstige klanten aan vastkleven.

 

Crownmotion creëert

  • Totaal videoproducties
  • Bedrijfsfilms & corporate films
  • Social-media producties
  • Music videos
  • Aftermovies
  • Trailers & teasers
  • Registratie videos

En nog veel meer!

Jouw videoproductie binnen 1 week online! 

Samen maken wij jouw visie tot een top marketing uiting

How it works

Meet & Feed

Brainstorm

 We starten relaxed! Met een kop koffie. Gewoon even kennismaken. Elkaar voeden met wensen en ideeën. Zo ontstaat het plan. Dat vormt de basis van ons concept. Wij werken dit vervolgens uit.

Prepare & Dare

preproductie

Wij zorgen voor de apparatuur en de techniek. Regelen alles van Locaties tot figuranten van acteurs tot vergunningen. Zelfs de catering mocht je dat willen. Wij ontzorgen van A tot Z.

Arrange & Shoot

Draaidag

 CAMERA, GELUID en ACTIE! De draaidag is aangebroken. Ons camera team zet alles op film met de beste en laatste high-end apparatuur. We werken nauw samen met jullie voor het beste resultaat.

Make & Play

Post Productie

Wij voegen nu alles samen in de montage. Wij gaan de door jullie gestelde doelen realiseren Videomarketing! Hebben jullie ook een korte versie nodig, een teaser of een trailer? Wij maken het!

a

Wat kost het om een video te laten maken?

Een videoproductie is een belangrijke investering in je marketing en bedrijfsindentiteit. Wij nemen dan ook graag de tijd voor jou, zodat we de juiste videoproductie op maat kunnen opstellen.

Neem contact met ons op om vrijblijvend een offerte op te vragen voor een aanbod op maat. We maken graag een afspraak om je te adviseren over de creatie van je nieuwe videos en het bijpassende budget.  

Wij maken al hoogwaardige videoproducties vanaf 949,- .

a

Behaal betere resultaten met video content

Crowmotion.com heeft reeds jarenlang een expertise opgebouwd in het draaien van geweldig beeldmateriaal voor succesvolle reclamespots, zowel voor op televisie als het internet. Wij garanderen een kwaliteitsvolle video waarin jouw bedrijf of product op een aantrekkelijke manier wordt gepresenteerd.

Heb je al een idee? Wij werken het samen met u verder uit en gieten het in een moderne en doeltreffende reclamespot. Nog geen inhoud in gedachten? Kom eens langs om te brainstormen boven een kopje koffie, wij geven je een overzicht van alle mogelijkheden. Laat de technische kant maar aan ons over. Samen zorgen we voor een spectaculair eindproduct.

%

meer conversie met video content

%

van je klanten kijkt liever dan dat ze lezen

%

van de kijkers onthoud een videoboodschap

Video productie bedrijven
a

Onze gear maakt het verschil voor jouw Reclame-spot

Bij ons geen korrelige beelden, wazige shots of vervaagde kleuren. De filmmakers van Crownmotion werken met hoogwaardige opnameapparatuur die gelijk is aan de kwaliteit van je favoriete speelfilms.
Video productie bedrijven
a

Al jouw video's opgenomen tot wel 8K voor haarscherp resultaat

De opgenomen beelden zijn toekomstbestendig en worden geschoten in 8k. Dat is een resolutie van 7680 x 4320 pixels en is vier keer zo scherp dan 4K Ultra HD en 8 keer zo scherp dan Full HD. Je leest het goed, al jouw video’s van de videoproductie zijn cinematisch.

De beste gear voor een professionele videoproductie

Red Digital Camera’s

voor een uitmuntende beeldkwaliteit

Gimbal Stabilizer

voor stabiele opnames

Drones

voor opnames op grote hoogte of dynamische fly-by’s

Meer weten of interesse in een videoproductie in Den haag en omstreken?
Onze producer helpt je graag verder!

“Wij creëren magnifieke verhalen. Storylines met impact. Zowel in de corporate wereld als in de creatieve sector, maar ook in de privésfeer.”

Ferry Mentzij

N

Reactie binnen 1 werkdag

N

Altijd op maat gemaakt

N

videokwaliteit tot wel 8K

N

Uitsluitend cinema camera's

N

Wij kennen geen grenzen. We werken over heel de wereld! Van Leiden tot Kaapstad en van Dubai tot Los Angelos en natuurlijk vanuit onze studio in Leiden en omgeving.

Let’s make your world something to remember !