Bedrijfsfilm laten maken in Leiden

Heb je een bedrijf in Leiden, en wil je een bedrijfsfilmpje laten maken? Schakel de professionals van Crownmotion in.  Wij maken jouw nieuwe bedrijfsvideo. Betrouwbaar, vakkundig, snel en high end.

Bekijk onze voorbeelden
a

Een bedrijfsfilmpje laten maken in Leiden e.o.

Niemand kan er nog om heen: een bedrijfsfilmpje is in 2021 dé manier om je bedrijf online te promoten. Op de grootste film-based website ter wereld, YouTube, worden elke dag 5 miljard filmpjes bekeken door 1,3 miljard gebruikers. De kracht van video is enorm. Er is op dit moment geen betere manier om digitale oogballen op je bedrijf te krijgen. Gebruikers spenderen maar liefst 88% meer tijd op een website met een filmpje.

Een gepersonaliseerd bedrijfsfilmpje kan meerdere doelen voor ogen hebben. Het kan de website van je bedrijf opfleuren. Trouwe of geïnteresseerde klanten krijgen zo een uitzonderlijk beeld van je bedrijf. Daarnaast kan het gebruikt worden om nieuwe klanten op te sporen. Een bedrijfsfilmpje is de ideale marketingtool op LinkedIn, YouTube of elk ander kanaal. Verder kan je bedrijfsfilmpje ook gemaakt worden voor een speciale gelegenheid, zoals een nieuw ontwikkeld product of de verjaardag van je bedrijf. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het geeft inkijk in jouw zaak en plakt er een gezicht op. Gedaan met een saai plaatje. Video´s vertellen jouw unieke verhaal.

Crowmotion is reeds vele jaren gespecialiseerd in het maken van bedrijfsfilmpjes die opvallen. Met onze state-of-the-art videoshoots garanderen wij een moderne, professionele en zakelijke look in de best mogelijke beeldkwaliteit. Na een onderlinge brainstorm vinden wij de perfecte manier om het karakter en verhaal van jouw bedrijf op video vast te leggen. Alles is mogelijk, alles is bespreekbaar.

Mis de huidige boom van online videomarketing niet. Het is de uitgelezen kans om het online profiel van jouw bedrijf in de kijker te zetten. Contacteer (plaats interne link naar je contactpagina) ons voor een eerste gesprek boven een kopje koffie. De rest gaat vanzelf. We bespreken jouw idee of zoeken samen naar een originele productie. Binnen de kortste keren beschik jij over gepersonaliseerd videomateriaal dat jouw bedrijf naar het volgende niveau zal tillen!

Een videoproductie in de tijd van Corona

Juist in een tijd waarin we zo min mogelijk met grote groepen bij elkaar mogen komen. In een tijd waarbij het thuiswerken en thuisblijven de norm lijkt. Daar is het laten maken van een videoregistratie of livestream dé oplossing om grote groepen mensen aan te haken bij jouw boodschap, product en kennisoverdracht. Wij hanteren bij alle werkzaamheden rondom videoregistraties en uitleg video’s  de Corona gedragsregels van het RIVM. Zo kun je met een videoregistratie of interview van Crownmotion voor iedereen op een veilige manier je bereik vergroten.

Meer weten? neem contact op

Jouw evenement of bijeenkomst bereikbaar voor iedereen?

Ben je geïnspireerd door eerder door ons geproduceerde videoproducties?
Wij maken een pakkende en professionele bedrijfsfilm voor je.
Liever eensocial media video of presentatie? Geen probleem. Wij regelen het.

Vergroot je bereik?

Met het produceren en verspreiden van een goede videoregistratie of livestream van jouw bijeenkomst of evenement in Arnhem of omgeving vergroot je je bereik. Zet jezelf in de spotlights!

Videoregistraties zijn hot! Beeld zegt tegenwoordig meer dan 1000 geschreven woorden.

How it works

Meet & Feed

Brainstorm

 We starten relaxed! Met een kop koffie. Gewoon even kennismaken. Elkaar voeden met wensen en ideeën. Zo ontstaat het plan. Dat vormt de basis van ons concept. Wij werken dit vervolgens uit.

Prepare & Dare

preproductie

Wij zorgen voor de apparatuur en de techniek. Regelen alles van Locaties tot figuranten van acteurs tot vergunningen. Zelfs de catering mocht je dat willen. Wij ontzorgen van A tot Z.

Arrange & Shoot

Draaidag

 CAMERA, GELUID en ACTIE! De draaidag is aangebroken. Ons camera team zet alles op film met de beste en laatste high-end apparatuur. We werken nauw samen met jullie voor het beste resultaat.

Make & Play

Post Productie

Wij voegen nu alles samen in de montage. Wij gaan de door jullie gestelde doelen realiseren Videomarketing! Hebben jullie ook een korte versie nodig, een teaser of een trailer? Wij maken het!

a

Wat kost het om een bedrijfsfilmpje te laten maken?

Een Bedrijfs filmpje een belangrijk communicatiemiddel. Daarom ben jij in eerste instantie aan zet. Dat vinden wij bij Crownmotion belangrijk. Het is jouw boodschap, jouw verhaal. Daar maken wij een mooie registratie van, in aansprekende beelden. Kwaliteit voor kwantiteit! Altijd!

Meer weten over wat Crownmotion voor jouw bedrijf in Leiden e.o. te bieden heeft? Neem contact met ons op.
We vertellen je er graag meer over. 

Wij maken al hoogwaardige Bedrijfsfilms vanaf 949 euro. 

a

Behaal betere resultaten met video content

YouTube, Google en Facebook zijn het er al langer over eens: video is de meest effectieve manier om je boodschap en informatie te verspreiden.

Bewegend beeld blijft zoveel langer hangen dan alleen tekst. Een goed geproduceerde en gefilmde videoregistratie of livestream doet zijn werkt! Je kunt passie, emotie en overtuiging overbrengen. Je maakt bovendien de kijker écht onderdeel van jouw bijeenkomst of evenement. 

Met een livestream of registratievideo van Crownmotion onderscheid jij je van de rest. Ga voor kwaliteit en vakmanschap. Ga voor Crownmotion.

%

bekijkt liever een video dan dat hij/zij een tekst moet lezen

%

vindt een productvideo belangrijker dan een beschrijving

%

vindt dat een video langer blijft hangen dan een geschreven tekst

 

 

 

 

 

a

Onze gear maakt het verschil

Bij Crownmotion geen videoregistratie of livestream met onscherpe beelden of vanuit onaansprekend cameraperspectief. Wij leveren heldere shots met waarheidsgetrouwe kleuren. Wij filmen met high-end camera’s. Onze professionele opnameapparatuur worden bediend door de beste regisseurs en camera-operators.
Beelden in de kwaliteit van ‘het witte doek’.

De beste apparatuur voor een professionele
bedrijfsfilm in Leiden of elders in Nederland

Red Digital Camera’s

voor een uitmuntende beeldkwaliteit

Gimbal Stabilizer

voor stabiele opnames

Drones

voor opnames op grote hoogte of dynamische fly-by’s

 

 

 

 

 

a

Je bedrijfsfilm gefilmd tot wel 8k!

Wij schieten in 8k. Een resolutie van 7680 x 4320 pixels. Dat is vier keer scherper dan 4K Ultra HD en 8 keer scherper dan Full HD. De opgenomen beelden zijn dus klaar voor de toekomst. Altijd in onze hoge cinematische kwaliteit.
Dat oogt professioneel. Daar kun je mee voor de dag komen!

Meer weten of interesse in een bedrijfsfilm of registratievideo op maat?
Wij maken graag een afspraak in Leiden.

“Wij creëren magnifieke verhalen. Storylines met impact. Zowel in de corporate wereld als in de creatieve sector, maar ook in de privésfeer.”

Ferry Mentzij

N

Reactie binnen 1 werkdag

N

Altijd op maat gemaakt

N

videokwaliteit tot wel 8K

N

Uitsluitend cinema camera's

N

Wij kennen geen grenzen. We werken over heel de wereld! Van Leiden tot Kaapstad en van Dubai tot Los Angelos en natuurlijk vanuit onze studio in Leiden en omgeving.

Let’s make your world something to remember !