Bedrijfsfilms – op maat gemaakt

Bedrijfsfilms, ze zijn er in alle soorten en maten. Maar jij wilt meer! Geen 13 in een dozijn videoproductie, maar jouw verhaal in de beste kwaliteit van ‘het witte doek’? Dat kan met onze state-of-the-art videoshoots. Met onze filmische montage, waarbij de beelden op ongeëvenaarde wijze in elkaar grijpen. Beelden gemaakt in 1080, 2k, 4k, 6k of zelfs 8k. Zo verrijken we jouw pakkende storyline. Kwaliteit boven kwantiteit. Altijd! Wij maken het!

 

 

 

 

 

a

Wij creëren kansen

Digitale content is anno 2023 erg belangrijk! En een bedrijfsfilm is hét visitekaartje van je bedrijf! Door middel van een bedrijfsvideo kun je namelijk jouw bedrijf op een unieke manier presenteren aan de buitenwereld. Wat maakt jullie bedrijf uniek, Wat is jullie visie en wat is je boodschap? Wij gaan graag samen met jullie aan de slag om een passende bedrijfsvideo te maken! We hebben al films mogen maken voor bedrijven zoal Hello fresh, radio veronica, Homed-iq & Hapaq Loyd.

Wij maken jouw bedrijfsfilm voor

Een eindresultaat met impact

a

van kijkend publiek naar klanten

Wij geloven in de kracht van goede bedrijfsfilms met betekenis. Ons team zet zich in om voor jou de beste bedrijfsfilms te creëren waar je trots op kan zijn.

Wist je dat een  video tot wel 80% meer conversie op je site genereert!

How it works

Brainstorm

We starten relaxed! Met een kop koffie. Gewoon even kennismaken. Elkaar voeden met wensen en ideeën. Zo ontstaat het plan dat de basis vormt voor ons concept. 

pre - productie

Wij werken dit vervolgens uit en zorgen voor de benodigde apparatuur en techniek. Van locaties tot figuranten, acteurs tot vergunningen en zelfs catering, wij regelen alles van A tot Z.

Opname dag

CAMERA, GELUID en ACTIE! De draaidag is aangebroken. Ons camera team gebruikt de beste en meest moderne high-end apparatuur en werkt nauw samen met jullie voor het beste resultaat.

Post Productie

Wij voegen nu alles samen in de montage. Wij gaan de door jullie gestelde doelen realiseren. Hebben jullie ook een korte versie nodig, een teaser of een trailer? Wij maken het!

High-end bedrijfsfilm Leiden met de beste camera's
a

Quality time!

Wij vertellen verhalen. Origineel, compact, filmisch, in de sfeer van ‘het witte doek’. Gefilmd met de modernste high-end videoapparatuur. Gemonteerd met impact.
Kwaliteit altijd voor kwantiteit.

Laat een bedrijfsfilm maken met meer dan alleen jouw boodschap. Bied vermaak. Maak het boeiend om naar te kijken. Onderstaande bedrijven gingen u a voor!