Waar staat Crownmotion voor?

a

Werken met passie

Wij zijn Crownmotion en wij hebben een passie voor video. Die passie zetten we al jaren succesvol in voor onze gevarieerde klantenkring. Van bedrijfsvideo’s met een duidelijke boodschap tot flitsende liveproducties en pakkende commercials. Van sidderende aftermovies tot onvergetelijke trouwreportages. Neem eens een kijkje bij ons ‘ons werk’. Met wie hebben we niet gewerkt!

a

Kwaliteit vóór kwantiteit

Achter een verse kop koffie bespreken we je wensen. Samen geven we vorm aan de ideeën en plannen. Daarmee komen we tot een breed gedragen concept. We kunnen aan de slag. Laat de organisatie aan ons over. Wij regelen zo nodig filmlocatie(s), figuranten en vergunningen. Zo maken we de weg vrij voor een effectieve video shoot. Wij filmen met professionele high- end videoapparatuur. Vervolgens kunnen onze ervaren editors aan de gang. Zij maken van al die beelden een verhaal. Een verhaal dat jouw boodschap of dag verbeeldt. Het resultaat is een state-of-the-art bedrijfsfilm, een onvergetelijke reportage of een boeiend videoverslag. 

Who is Crownmotion?

a

Directe impact

Crownmotion staat voor een team van jonge en gepassioneerde videomakers. Een klein team met een groot talent, enthousiasme en aanpassingsvermogen.

Video’s zijn tegenwoordig niet meer weg te denken binnen onze digitale communicatie. Volgend jaar, is de verwachting, bestaat 80% van de digitale communicatie uit videoproducties.

Met beeld bereik je vaak zoveel meer dan met woorden alleen. Van alle digitale media benaderen bewegende beelden het meest het ‘persoonlijke contact’. Met een videoproductie creëer je in korte tijd die directe impact, vertel je een goed verhaal, val je snel op en kun je emotie opwekken.

a

Wie is crownmotion

Crownmotion staat voor een team van jonge en gepassioneerde videomakers. Een klein team met een groot talent, enthousiasme en aanpassingsvermogen. Geïnspireerd door onze oprichter Ferry Mentzij. Onder zijn leiding maken wij al sinds 2014 de mooiste  videoproducties, zowel voor grote als voor kleine spelers.

Het maakt ons uniek. Geen grote logge redactie, maar snel schakelen, aanpassen en creëren. Dienstverlening van A tot Z. Wij ontzorgen, denken mee en laten ruimte voor jouw eigen inbreng. Dat alles met het doel om met onze video’s bij jouw publiek een onuitwisbare indruk achter te laten.

a

Over Ferry

Vóór 2014 werkte Ferry jarenlang als freelancer en productiemanager aan vele grote en kleine producties. Deze schat aan ervaring neemt hij de laatste jaren mee binnen zijn eigen Crownmotion.

“Met Crownmotion hebben we al de meest fantastische producties mogen maken. En elke dag komen er nog wensen uit en uitdagingen bij. Wij creëren magnifieke verhalen. Storylines met impact. Zowel in de corporate wereld als in de creatieve sector, maar ook in de privésfeer. Elke opdracht blijft een ultieme uitdaging. Wij maken van jouw mooiste momenten met de prachtigste beelden een onvergetelijke ervaring. Voor minder gaan we niet!.”

Onze opdrachtgevers

Let’s make your world something to remember !