Freelance cameraoperator

 

Bij Crownmotion kun je ook weer in 2023 terecht voor alleen het inhuren van een camera operator. Onze vakman of vrouw, met een hoogwaardige kennis van het maken van goede videoproducties, komt dan bij jou op locatie filmen. Bijkomend voordeel is dat onze freelance cameraman filmt met onze eigen hoogwaardige apparatuur. Wij verzorgen ook ENG-teams, geluidsoperators, regisseurs en meer. Heb je nog vragen bel ons of stuur een mail.

a

Werken in co-creatie

Ook als je bij Crownmotion alleen een freelance cameraman, geluidsoperator, regisseur of ENG-team inhuurt, denken we desgewenst met je mee. We zetten onze jarenlange ervaring met tal van videoproducties en bedrijfsfilms graag voor je in. We filmen met de modernste high-end apparatuur. Jouw concept voor het oog van onze camera.

De freelance cameraman filmt voor jou 

Een eindresultaat met impact

a

Wij creëren kansen

Heb jij alles onder controle. Jouw idee, jouw script, jouw planning. Je hebt alleen nog een ervaren cameraman nodig om jouw verhaal vast te leggen. Crownmotion komt graag het camerawerk voor je doen. We hanteren  korte lijnen, met goed overleg. Laat je verrassen door onze moderne high-end apparatuur, bediend door de meest ervaren operators.

How it works

Brainstorm

We starten relaxed! Met een kop koffie. Gewoon even kennismaken. Elkaar voeden met wensen en ideeën. Zo ontstaat het plan dat de basis vormt voor ons concept. 

pre - productie

Wij werken dit vervolgens uit en zorgen voor de benodigde apparatuur en techniek. Van locaties tot figuranten, acteurs tot vergunningen en zelfs catering, wij regelen alles van A tot Z.

Opname dag

CAMERA, GELUID en ACTIE! De draaidag is aangebroken. Ons camera team gebruikt de beste en meest moderne high-end apparatuur en werkt nauw samen met jullie voor het beste resultaat.

Post Productie

Wij voegen nu alles samen in de montage. Wij gaan de door jullie gestelde doelen realiseren. Hebben jullie ook een korte versie nodig, een teaser of een trailer? Wij maken het!

High-end bedrijfsfilm Leiden met de beste camera's
a

Quality time!

Wij filmen verhalen. Origineel, compact, filmisch, in de sfeer van ‘het witte doek” Gefilmd met modernste state-of-the-art en high-end videoapparatuur. Gemonteerd met impact. Kwaliteit altijd voor kwantiteit.

Wij bieden je onze expertise in het vastleggen in beeld en geluid van jouw videofilm. Maak kennis met onze ervaring freelance cameraman en ervaar wat wij jou kunnen bieden.