Freelance cameraoperator

 

Bij Crownmotion kun je ook terecht voor alleen het inhuren van een cameraman. Onze vakman of vrouw, met een hoogwaardige kennis van het maken van goede videoproducties, komt dan bij jou op locatie filmen. Bijkomend voordeel is dat onze freelance cameraman filmt met onze eigen hoogwaardige apparatuur. Wij verzorgen ook ENG-teams, geluidsoperators, regisseurs en meer. Heb je nog vragen bel ons of stuur een mail.

a

Werken in co-creatie

Ook als je bij Crownmotion alleen een freelance cameraman, geluidsoperator, regisseur of ENG-team inhuurt, denken we desgewenst met je mee. We zetten onze jarenlange ervaring met tal van videoproducties en bedrijfsfilms graag voor je in. We filmen met de modernste high-end apparatuur. Jouw concept voor het oog van onze camera.

De freelance cameraman filmt voor jou 

Een eindresultaat met impact

a

Wij creëren kansen

Heb jij alles onder controle. Jouw idee, jouw script, jouw planning. Je hebt alleen nog een ervaren cameraman nodig om jouw verhaal vast te leggen. Crownmotion komt graag het camerawerk voor je doen. We hanteren  korte lijnen, met goed overleg. Laat je verrassen door onze moderne high-end apparatuur, bediend door de meest ervaren operators.

How it works

Meet & Feed

Brainstorm

 We starten relaxed! Met een kop koffie. Gewoon even kennismaken. Elkaar voeden met wensen en ideeën. Zo ontstaat het plan. Dat vormt de basis van ons concept. Wij werken dit vervolgens uit.

Prepare & Dare

preproductie

Wij zorgen voor de apparatuur en de techniek. Regelen alles van Locaties tot figuranten van acteurs tot vergunningen. Zelfs de catering mocht je dat willen. Wij ontzorgen van A tot Z.

Arrange & Shoot

Draaidag

 CAMERA, GELUID en ACTIE! De draaidag is aangebroken. Ons camera team zet alles op film met de beste en laatste high-end apparatuur. We werken nauw samen met jullie voor het beste resultaat.

Make & Play

Post Productie

Wij voegen nu alles samen in de montage. Wij gaan de door jullie gestelde doelen realiseren Videomarketing! Hebben jullie ook een korte versie nodig, een teaser of een trailer? Wij maken het!

a

Quality time!

Wij filmen verhalen. Origineel, compact, filmisch, in de sfeer van ‘het witte doek” Gefilmd met modernste state-of-the-art en high-end videoapparatuur. Gemonteerd met impact. Kwaliteit altijd voor kwantiteit.

Wij bieden je onze expertise in het vastleggen in beeld en geluid van jouw videofilm. Maak kennis met onze ervaring freelance cameraman en ervaar wat wij jou kunnen bieden.

Let’s make your world something to remember !