Social media videoproducties

Crownmotion maakt social media films. Kort, krachtig en makkelijk deelbaar. Vergroot jouw wereld, vergroot jouw bereik. In zo’n 15 tot 60 seconden brengen jouw boodschap, jouw idee, onze drive !

Wij maken korte en pakkende videoboodschappen. Optimaal gericht op snelle media en op jouw doelgroep. Goed geproduceerde videoproducties met impact. Creatief en innoverend.

Social media is de spin in het web van onze communicatie. De social media video’s zijn kort en deelbaar. meer dan 85% van social media films bekijken we op onze telefoon. Zo houden we ons netwerk aangehaakt, doen we kennis op en nemen we het nieuws tot ons. Creëer voor de ‘socials’ liever een korte videofilm dan alleen een paar regels tekst !

Maken wij jouw bedrijfsfilm, dan maken we op verzoek ook korte afgeleide social media video’s. Zo kun je meer verkeer naar jouw website en product genereren.

Heb je al een bedrijfsfilm of andere videoproductie dan maken wij daar graag voor jou een pakkende social media productie van.

Wist je dat?

  • 1 op de 4 bezoekers verliest de interesse in een product/nieuwsitem als er geen online video is.
  • Meer dan 60% van je virtuele bezoekers ziet liever een nieuwsbrief met video-elementen.
  • 4 op de 5 consumenten vindt een productvideo belangrijk bij aankoop.
  • Websites met merendeels productvideo’s maken doorgaans meer groei door, met tot wel 70% meer omzet.
  • Door gebruik van video’s zet je meer ‘bezoekers’ om in ‘kopers’
  • B2B-doelgroepen elkaar ook vinden via sociale mediaplatforms. Denk daarbij ook aan E-learning en microlearning. Korte en krachtige leersessies in je mobiele netwerk. Online leren is in !  

Zet jezelf in de spotlights !

a

Social media video

Een social Media film is steeds belangrijker in onze marketing en communicatie. Berichten met bewegend beeld maken 80% meer kans om gevonden te worden. Daarnaast worden ze sneller ‘gelezen’ en gedeeld. Laat je een social media film maken dan maken wij een korte videoproducties van vaak maar 10-30 seconden. Iets meer te vertellen? Verwijs door naar een uitgebreidere versie op YouTube van zo’n 2 tot 7 minuten. We denken graag met je mee.

Bereik met jouw social media video

Een eindresultaat met impact

a

Wij creëren kansen

Social media, de digitale intercity van de 21e eeuw. Ook jouw kansen liggen hier voor je open. Heb jij een idee? We maken graag van jouw idee een mooi filmpje. Dat zijn onze korte, pakkende social media video’s. Samen denken, creëren, doen! Stap bij ons op en reis mee op weg naar jouw succes !

How it works

Brainstorm

We starten relaxed! Met een kop koffie. Gewoon even kennismaken. Elkaar voeden met wensen en ideeën. Zo ontstaat het plan dat de basis vormt voor ons concept. 

pre - productie

Wij werken dit vervolgens uit en zorgen voor de benodigde apparatuur en techniek. Van locaties tot figuranten, acteurs tot vergunningen en zelfs catering, wij regelen alles van A tot Z.

Opname dag

CAMERA, GELUID en ACTIE! De draaidag is aangebroken. Ons camera team gebruikt de beste en meest moderne high-end apparatuur en werkt nauw samen met jullie voor het beste resultaat.

Post Productie

Wij voegen nu alles samen in de montage. Wij gaan de door jullie gestelde doelen realiseren. Hebben jullie ook een korte versie nodig, een teaser of een trailer? Wij maken het!

High-end bedrijfsfilm Leiden met de beste camera's
a

Quality time!

Wij vertellen verhalen. Origineel, compact, filmisch, in de sfeer van ‘het witte doek” Gefilmd met moderne high-end videoapparatuur. Social media films gemonteerd met impact. Kwaliteit altijd voor kwantiteit.

Bereik een groter publiek met je social media video’s. Lok de kijker naar jouw boodschap. In enkele seconden vertellen we jouw verhaal. Aandacht, kijk en klik!