Kosten aftermovie laten maken

Crownmotion, voor de beste beelden, van de hoogste kwaliteit. Gefilmd door de écht pro’s in de business. Jouw verhaal voor het oog van onze camera. Wij maken het !

Bekijk onze voorbeelden
a

Een aftermovie van jouw festival of evenement

Elk evenement, van welke aard dan ook, is een uniek ervaring. De aanwezigen houden ervan de mooiste momenten vast te leggen door foto’s te nemen en video’s te maken. Een kwaliteitsvolle aftermovie is dé manier voor de organisatoren om het evenement voor eeuwig vast te leggen en de aanwezigen een blijvende herinnering mee te geven. En natuurlijk is dat hele goeie reclame.

Kosten aftermovie laten maken

Een artistieke en unieke aftermovie of promotiefilm is duidelijk een interessante investering. Maar de vraag die rest is natuurlijk: wat kost een aftermovie zoal? En wat krijg ik ervoor terug?

De kosten van jouw aftermovie

Een aftermovie heeft een grote impact op de ervaring en beeldvorming van jouw evenement in de volgende editie. Om de kosten te bepalen van een aftermovie zijn er een aantal factoren waar je rekening mee moet houden:

Lengte aftermovie

Uiteraard is de prijs afhankelijk van de lengte van de video die je wenst op te nemen. 

Locatie aftermovie

Wij produceren regelmatig aftermovies van uiteenlopende evenementen. We zijn vaak aanwezig op festivals, concerten, grote trouwfeesten en andere samenkomsten.

Locatie aftermovie

Wij produceren regelmatig aftermovies van uiteenlopende evenementen. We zijn vaak aanwezig op festivals, concerten, grote trouwfeesten en andere samenkomsten.

Type aftermovie

Een klassieke aftermovie is een kort sfeerbeeld van het evenement. Een professionele montage van een aantal minuten onder een streepje muziek. De sfeer van je evenement kan naadloos worden vastgelegd.

Wat echter ook kan is een diepgaande, langere productie. Een video in ‘documentaire-stijl’ waarbij de kijker een kijkje achter de schermen wordt gegund. Zo kan een interview met de organisator verwerkt worden. Er kan backstage gefilmd worden. Het unieke verhaal en de unieke sfeer kan in zijn geheel worden vastgelegd.

Voorbeelden

Een greep uit onze aftermovies

Hoe gaat het in zijn werk 

Laat ons toe je te vertellen waarom een aftermovie laten maken zo een goed idee is. Een evenement organiseren kost bloed, zweet en tranen. Als het nu een huwelijk is, een bedrijfsfeest op het einde van een succesvol kwartaal of het verjaardagsfeest van tante Gerda´s 80ste verjaardag. Het kost allemaal handenvol tijd. Gelukkig kun je naar hartelust foto’s en filmpjes maken om later te herbekijken, zodat het allemaal de moeite waard is en blijft. Maar eerlijk, wie heeft er nu zin om een amateuristische video op de Iphone gefilmd te bekijken? Niemand.

 

Herinneringen vereeuwigd 

Kosten aftermovie laten maken

Een aftermovie laten maken is de ideale manier om die herinneringen te vereeuwigen. Daarnaast biedt dit voor bedrijven de ideale manier om zichzelf positief in de kijker te stellen. Video is een onontbeerlijke manier om een groot publiek te bereiken en de eerste stap in een lange relatie te zetten. Het geeft een gezicht aan je bedrijf dat veel verder reikt en een veel diepere impact maakt dan een logo en wat tekst ooit zou kunnen.

 

Crownmotion en Aftermovies

Crownmotion kan jou een after movie bezorgen die uitblinkt in kwaliteit. Wie niet aanwezig was op het event of eens herinneringen wil oprakelen krijgt een adembenemend sfeerverslag te zien, alsof ze er zelf bij waren. Een aftermovie laten maken is de manier om het verhaal te sturen. Niet alleen dat, het is ook een ongelooflijk effectief medium om meer mensen te bereiken. Video’s brengen tot 300% meer bezoekers op een website en zorgen ervoor dat de site 53 keer meer kans heeft om op de eerste pagina van google terecht te komen!

Een aftermovie laten maken is de perfecte methode om gebeurtenissen op beeld te leggen die jij aan de wereld wilt laten zien. Geen acteurs, geen stoffige scripts, maar echte beelden en echte emoties. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel dan niet en contacteer ons nu gelijk.

a

Je aftermovie gefilmd tot wel 8k.

De beelden zijn toekomstbestendig. Geschoten in 8k, met een resolutie van 7680 x 4320 pixels. Dat is vier keer scherper dan 4K Ultra HD en 8 keer scherper dan Full HD. Ga ook voor onze kwaliteit: jouw bedrijfsfilm in cinematische stijl. Professioneler kan niet! Go for it !

How it works

Meet & Feed

Brainstorm

 We starten relaxed! Met een kop koffie. Gewoon even kennismaken. Elkaar voeden met wensen en ideeën. Zo ontstaat het plan. Dat vormt de basis van ons concept. Wij werken dit vervolgens uit.

Prepare & Dare

preproductie

Wij zorgen voor de apparatuur en de techniek. Regelen alles van Locaties tot figuranten van acteurs tot vergunningen. Zelfs de catering mocht je dat willen. Wij ontzorgen van A tot Z.

Arrange & Shoot

Draaidag

 CAMERA, GELUID en ACTIE! De draaidag is aangebroken. Ons camera team zet alles op film met de beste en laatste high-end apparatuur. We werken nauw samen met jullie voor het beste resultaat.

Make & Play

Post Productie

Wij voegen nu alles samen in de montage. Wij gaan de door jullie gestelde doelen realiseren Videomarketing! Hebben jullie ook een korte versie nodig, een teaser of een trailer? Wij maken het!

Voor je investering krijg je heel wat terug.
Crownmotion garandeert een kwaliteitsvolle productie. Gefilmd met hoogtechnologisch materiaal. Een professionele en stijlvolle look die het idee achter jouw bedrijf op een unieke manier met je (toekomstige) klanten deelt.

Jouw volgende event vereeuwigd in een Aftermovie?
Wij helpen je graag verder!

“Wij creëren magnifieke verhalen. Storylines met impact. Zowel in de corporate wereld als in de creatieve sector, maar ook in de privésfeer.”

Ferry Mentzij

N

Reactie binnen 1 werkdag

N

Altijd op maat gemaakt

N

videokwaliteit tot wel 8K

N

Uitsluitend cinema camera's

N

In heel Nederland en vanuit onze studio in Leiden en omgeving

Let’s make your world something to remember !