Gear

Vraag jij je wel eens af waarom films en reclames op TV en in de bioscoop er zo mooi en crispy uitzien? Het antwoord is eenvoudig:  Die beelden zijn geschoten met een digitale film camera’s.

De apparatuur waarmee Crownmotion jouw beelden filmt zijn de echte ultieme dynamic range digital camera’s. Deze zijn toegerust om videobeelden te maken in cinematografische kwaliteit. De kwaliteit van ‘het witte doek.’ In 1080 | 2K | 4K | 6K | of zelfs 8K.

Stel je voor. Jouw bedrijfsfilm, documentaire, reportage of after movie in bioscoop kwaliteit. Hoe mooi is dat?!

a

RED Digital Cinema Camera's

 

De Red Digital camera 8K VV met zijn verbluffende resolutie en beeldkwaliteit, creëert scherpe en bijna organische beelden die jouw onderwerp tot leven brengen. Deze camera vertegenwoordigt de vergrotende trap van flexibiliteit en schoonheid in het maken van films. Met zijn 35 megapixels biedt de 8K een 17x hogere resolutie dan een reguliere HD en zelfs 4x meer dan 4K.

De Red 8K combineert zijn geavanceerde kleurtechniek met een ongelooflijke dynamische zoom. De camera brengt zelfs diepte aan in de schaduwpartijen en zorgt voor een zachte en geleidelijke overgang van lichtpunt naar schaduw, in al zijn facetten. Het resultaat is cinematografische kwaliteit die jouw beelden tot leven brengt.

3 Axis stabiliserend gimbal systemeem

Vraag jij je wel eens af waarom films en reclames op TV en in de bioscoop er zo mooi en crispy uitzien? Het antwoord is eenvoudig:  Die beelden zijn geschoten met een digitale film camera’s.

De apparatuur waarmee Crownmotion jouw beelden filmt zijn de echte ultieme dynamic range digital camera’s. Deze zijn toegerust om videobeelden te maken in cinematografische kwaliteit. De kwaliteit van ‘het witte doek’. in 1080 | 2K | 4K | 6K | of zelfs 8K.

Drone – Aerial opnamen

Voor opnamewerk op grote en minder grote hoogten zetten wij vanaf de grond ook drones in om opnamen te maken. Ook deze aerials voldoen aan onze hoge eisen voor het maken van beelden van cinematografische 4K kwaliteit.

8K Resolutie

8K heeft een resolutie van 7680 x 4320 pixels. Dat is vier keer scherper dan 4K Ultra HD (3840 x 2160). En is dat op zijn beurt weer vier keer scherper dan Full HD (1920 x 1080). 8K is dus liefst zestien keer zo scherp als Full HD. Het verschil in details wordt veel beter zichtbaar en dat is uiteraard goed voor jouw kijkervaring. Welkom in de toekomst.

How it works

Meet & Feed

Brainstorm

 We starten relaxed! Met een kop koffie. Gewoon even kennismaken. Elkaar voeden met wensen en ideeën. Zo ontstaat het plan. Dat vormt de basis van ons concept. Wij werken dit vervogens uit

Prepare & Dare

Pre productie

We stellen de apparatuur en technieken samen voor jullie project. Wij regelen alles van Locaties tot figuranten van acteurs tot vergunningen. Zelfs de catering mocht je dat willen. Wij ontzorgen van A tot Z

Arrange & Shoot

Draaidag

 CAMERA, GELUID en ACTIE! De draaidag is aangebroken, Ons camera team zet alles op filmt met de beste en laatste high-end apparatuur. We werken nauw samen met jullie voor het beste resultaat.

Make & Play

Post Productie

Wij voegen alles nu samen in de montage. Dit allemaal om je doelgroep te bereiken en confronteren. Videomarketing! Heb je  korte versies, teasers of trailers nodig? Ook dit regelen wij.

a

Quality time!

Wij vertellen verhalen. Origineel, compact, filmisch, in de sfeer van het witte doek” Gefilmd met state-of-the-art high-end videoapparatuur. Gemonteerd met impact.
Kwaliteit altijd voor kwantiteit.

Bied de kijker meer dan jouw boodschap. Bied vermaak! Maak het boeiend om naar te kijken. Houd de aandacht vast.