Cameraman Leiden

De juiste bedrijfsfilm zorgt voor meer leads en een betere indruk. Kies daarom voor de hoge kwaliteit van videoproductie door crownmotion en verbluf je klanten met jouw video’s.

Bekijk onze voorbeelden
Cameraman Leiden
a

Ondersteun jouw marketing met top videoproductie gemaakt in Den Haag en omgeving

Videomarketing is populair en effectief. Met de inzet van video kun je tot wel 80% meer leads genereren. Wij maken een volledige videoproductie op maat en kunnen deze opsplitsen tot korte promotie video’s voor je social-media kanalen of andere doeleinden. Een volledig pakket van kwalitatieve en duurzame videomarketing inzetbaar voor je website, social-media en events maakt het verschil voor je organisatie of onderneming.

Crownmotion is een videoproductie gevestigd in Leiden en heeft een team van experts die samen met je aan de slag gaan om een passende videoproductie te maken.

Natuurlijk maakt ook videoproducties in Den Haag en de omgeving op locatie! Sterker nog, de tarieven in Leiden zijn lager dan in bijvoorbeeld Den haag wat het extra aantrekkelijk maakt om bedrijfsfilms van hoge kwaliteit juist door de videoproducenten van Crownmotion te laten maken.

Voorbeelden

Een greep uit onze videoproducties in Den Haag en omgeving

Crownmotion creëert

  • Totaal videoproducties
  • Bedrijfsfilms & corporate films
  • Social-media producties
  • Music videos
  • Aftermovies
  • Trailers & teasers
  • Registratie videos

En nog veel meer!

Wil jij de volgende indrukwekkende videoproductie uit Den Haag worden? 

Samen maken wij jouw visie tot een top marketing uiting

How it works

Meet & Feed

Brainstorm

 We starten relaxed! Met een kop koffie. Gewoon even kennismaken. Elkaar voeden met wensen en ideeën. Zo ontstaat het plan. Dat vormt de basis van ons concept. Wij werken dit vervolgens uit.

Prepare & Dare

preproductie

Wij zorgen voor de apparatuur en de techniek. Regelen alles van Locaties tot figuranten van acteurs tot vergunningen. Zelfs de catering mocht je dat willen. Wij ontzorgen van A tot Z.

Arrange & Shoot

Draaidag

 CAMERA, GELUID en ACTIE! De draaidag is aangebroken. Ons camera team zet alles op film met de beste en laatste high-end apparatuur. We werken nauw samen met jullie voor het beste resultaat.

Make & Play

Post Productie

Wij voegen nu alles samen in de montage. Wij gaan de door jullie gestelde doelen realiseren Videomarketing! Hebben jullie ook een korte versie nodig, een teaser of een trailer? Wij maken het!

a

Wat kost het om een video te laten maken?

Een videoproductie is een belangrijke investering in je marketing en bedrijfsindentiteit. Wij nemen dan ook graag de tijd voor jou, zodat we de juiste videoproductie op maat kunnen opstellen.

Neem contact met ons op om vrijblijvend een offerte op te vragen voor een aanbod op maat. We maken graag een afspraak om je te adviseren over de creatie van je nieuwe videos en het bijpassende budget.  

Wij maken al hoogwaardige videoproducties vanaf 949,- .

a

Behaal betere resultaten met video content

Uit onderzoeken van Hubspot, Google, YouTube, Facebook en andere marketing organisaties blijkt dat video de meest krachtige en effectieve manier is om je boodschap te verspreiden en producten te verkopen.

%

meer conversie met video content

%

van je klanten kijkt liever dan dat ze lezen

%

van de kijkers onthoud een videoboodschap

Video productie bedrijven
a

Onze gear maakt het verschil voor jouw bedrijfsfilm

Bij ons geen korrelige beelden, wazige shots of vervaagde kleuren. De filmmakers van Crownmotion werken met hoogwaardige opnameapparatuur die gelijk is aan de kwaliteit van je favoriete speelfilms.
Video productie bedrijven
a

Al jouw video's opgenomen in 8k voor haarscherp resultaat

De opgenomen beelden zijn toekomstbestendig en worden geschoten in 8k. Dat is een resolutie van 7680 x 4320 pixels en is vier keer zo scherp dan 4K Ultra HD en 8 keer zo scherp dan Full HD. Je leest het goed, al jouw video’s van de videoproductie zijn cinematisch.

De beste gear voor een professionele videoproductie

Red Digital Camera’s

voor een uitmuntende beeldkwaliteit

Gimbal Stabilizer

voor stabiele opnames

Drones

voor opnames op grote hoogte of dynamische fly-by’s

Meer weten of interesse in een videoproductie in Den haag en omstreken?
Onze producer helpt je graag verder!

“Wij creëren magnifieke verhalen. Storylines met impact. Zowel in de corporate wereld als in de creatieve sector, maar ook in de privésfeer.”

Ferry Mentzij

N

Reactie binnen 1 werkdag

N

Altijd op maat gemaakt

N

videokwaliteit tot wel 8K

N

Uitsluitend cinema camera's

N

Wij kennen geen grenzen. We werken over heel de wereld! Van Leiden tot Kaapstad en van Dubai tot Los Angelos en natuurlijk vanuit onze studio in Leiden en omgeving.

Let’s make your world something to remember !