After movies

Herbeleef met onze high-end after movie jouw evenement, festival, optreden of congres. Creëer de ultieme herinnering.

Samen bepalen we welke boodschap we meegeven. Op basis daarvan lichten we de hoogtepunten eruit. Het resultaat is een pakkende en aansprekende after movie. Dat waar jij voor staat! Leuk voor de deelnemers, maar beter nog, een uniek marketing instrument voor ál je (nieuwe) doelgroepen. Bruikbaar op je website, maar zeker ook te gebruiken voor social media. Een impuls voor je naamsbekendheid. Het creëert verkeer naar je website. Wees zichtbaar !

Bij Crownmotion hebben wij al heel veel livestreams mogen maken. Op de grootste festivals en in de meest exclusieve clubs. Maar elke livestream, hoe klein of groot ook, is altijd weer een uitdaging. Een kans om momenten vol inspiratie te delen.

 

When sharing, effort becomes succes !

a

Werken in co-creatie

Wat wil je bereiken met jouw after movie? Wat moet de impact zijn?
Samen kijken we wat er mogelijk is. Welke weg slaan we in? Wie bereiken we?
Onze camera’s leggen de dag vast. Onze ervaren camera operators kennen de fijne kneepjes van het vak. Wij ontzorgen je van A tot Z. Jij doet waar je goed in bent en wij doen de rest.

After movies

Een eindresultaat met impact

a

Wij creëren kansen

Jij en jouw evenement zijn de spil waar het om draait. Samen groot denken in korte lijnen. Wij helpen je een mooie herinnering te maken van jouw succesvolle dag.  Ons team van professionals maakt van jouw evenement, festival, optreden of congres ‘a time to remember’. Deel je succes met een nog groter publiek.
Let’s get creative !

How it works

Meet & Feed

Brainstorm

 We starten relaxed! Met een kop koffie. Gewoon even kennismaken. Elkaar voeden met wensen en ideeën. Zo ontstaat het plan. Dat vormt de basis van ons concept. Wij werken dit vervogens uit

Prepare & Dare

Pre productie

We stellen de apparatuur en technieken samen voor jullie project. Wij regelen alles van Locaties tot figuranten van acteurs tot vergunningen. Zelfs de catering mocht je dat willen. Wij ontzorgen van A tot Z

Arrange & Shoot

Draaidag

 CAMERA, GELUID en ACTIE! De draaidag is aangebroken, Ons camera team zet alles op filmt met de beste en laatste high-end apparatuur. We werken nauw samen met jullie voor het beste resultaat.

Make & Play

Post Productie

Wij voegen alles nu samen in de montage. Dit allemaal om je doelgroep te bereiken en confronteren. Videomarketing! Heb je  korte versies, teasers of trailers nodig? Ook dit regelen wij.

a

Quality time!

Wij vertellen verhalen. Origineel, compact, filmisch, in de sfeer van ‘het witte doek” Jouw after movie gefilmd met de modernste state-of-the-art en high-end videoapparatuur. Gemonteerd met impact. Kwaliteit altijd voor kwantiteit.

Bied de kijker een indrukwekkende herinnering. Vertel je verhaal. Houd de aandacht vast. Creëer nieuwe kansen !