Social media video Den Haag

Korte pakkende social media video’s. In het hart van jouw communicatie. Vertel het aan iedereen! Ben zichtbaar. Word vindbaar !

Bekijk onze producties
a

Waarom een social media video laten maken in Den Haag?

Gebruik Social media als aanjager voor jouw communicatie. Het vergroot snel jouw bereik vanuit Den Haag en omstreken. Korte en aansprekende filmboodschappen doen het goed.

Crownmotion maakt professioneel geproduceerde social media videofilms. Met impact, creatief en innoverend. Maak jezelf zichtbaar. Maak een:

  • Twitter video
  • Instagram video
  • Facebook video
  • LinkedIn video

Wij zetten de social media video graag op jouw YouTube kanaal of we maken het zichtbaar via Vimeo. Kort en krachtig je boodschap versturen? Deel via SnapChat.

Wist je dat 80% van onze online activiteit plaatsvindt op onze smartphones? Zo houden we ons netwerk vanuit Den Haag en omstreken aangehaakt, doen we kennis op en bekijken we het nieuws.

laat een social media film maken

Voorbeelden

Een greep uit onze social media producties

Crownmotion creëert en inspireert

Zet jezelf in de spotlights!

 

Een bedrijfsfilms laten maken in Den Haag?

Crownmotion maakt state-of-the-art bedrijfsfilms in Den Haag en in heel Nederland. Geheel op maat! Elke bedrijfsfilm verdient een bijbehorende korte social media film. Zo krijg je meer verkeer naar je website en naar je product. Een vlotte en professionele Instagram video, een LinkedIn productie of een Twitter film maakt je nog meer vindbaar! Bestorm de zakelijke markt of vang jou koper met een korte pakkende videofilm op social media.

Heb je al een bedrijfsfilm of andere videoproductie ?

Heb je al een bedrijfsfilm of andere videoproductie die je graag wilt delen?
Wij maken er graag voor jou een pakkende social media video van.

Heb je nog geen bedrijfsfilm? Wij maken al hoogwaardige bedrijfsfilms vanaf 949 euro.

laat een social media of corporate film maken

Let’s make your world something to remember !

How it works

Meet & Feed

Brainstorm

 We starten relaxed! Met een kop koffie. Gewoon even kennismaken. Elkaar voeden met wensen en ideeën. Zo ontstaat het plan. Dat vormt de basis van ons concept. Wij werken dit vervolgens uit.

Prepare & Dare

preproductie

Wij zorgen voor de apparatuur en de techniek. Regelen alles van Locaties tot figuranten van acteurs tot vergunningen. Zelfs de catering mocht je dat willen. Wij ontzorgen van A tot Z.

Arrange & Shoot

Draaidag

 CAMERA, GELUID en ACTIE! De draaidag is aangebroken. Ons camera team zet alles op film met de beste en laatste high-end apparatuur. We werken nauw samen met jullie voor het beste resultaat.

Make & Play

Post Productie

Wij voegen nu alles samen in de montage. Wij gaan de door jullie gestelde doelen realiseren Videomarketing! Hebben jullie ook een korte versie nodig, een teaser of een trailer? Wij maken het!

a

Wat kost het om een bedrijfsfilm laten maken?

 Een bedrijfsfilm is een belangrijke investering in de positionering van je bedrijf of product. Maak de bedrijfsvideo onderdeel van je marketing en identiteit. Breng ons jouw idee en wij maken er de meest inspirerende en onvergetelijke bedrijfsfilm van. Met high-end apparatuur en de meest ervaren regisseurs en camera operators.

Neem contact met ons op om vrijblijvend een offerte op te vragen voor een aanbod op maat. We maken graag een afspraak in Den Haag of omstreken.

Een social media productie heb je al vanaf 649 euro. 

 

a

Behaal betere resultaten met video content

Marketingorganisaties als YouTube, Google en Facebook vertellen ons al langer: video is de meest effectieve manier om je boodschap te verspreiden. 

Ben je zelf niet zo’n social media-tijger? Weet dan dat een korte pakkende filmboodschap oneindig veel mogelijkheden biedt. Je boodschap heeft een groot bereik, is makkelijk deelbaar en jaagt je communicatie aan. Maak op social media  liever een korte film van je boodschap, dan alleen een paar regels tekst.

%

zegt liever video te kijken dan tekst te lezen

%

koopt eerder een product als er een video van is

%

onthoudt de video beter dan de tekst

 

 

 

 

 

a

Onze gear maakt het verschil voor jouw bedrijfsfilm

Bij Crownmotion geen social media films met  korrelige beelden, wazige shots of vervaagde en onechte kleuren. Wij filmen met high-end  professionele opnameapparatuur. Wij leveren kwaliteit. Het beeld is net zo mooi als bij jouw favoriete speelfilm.

De beste apparatuur voor een professionele film

Red Digital Camera’s

voor een uitmuntende beeldkwaliteit

Gimbal Stabilizer

voor stabiele opnames

Drones

voor opnames op grote hoogte of dynamische fly-by’s

 

 

 

 

 

a

Je bedrijfsfilm in 8K kwaliteit

De opgenomen beelden zijn toekomstbestendig en worden geschoten in 8k. Dat is een resolutie van 7680 x 4320 pixels. Dit maakt jouw beelden 4x zo scherp dan 4K Ultra HD en 8x zo scherp dan Full HD. Wij maken jouw bedrijfsfilm in bioscoopkwaliteit.

Een bedrijfsfilm laten maken in Den Haag?

Geheel op maat en met behulp van onze professionals?
Wij helpen je graag verder!

“Wij maken films. Producties ontzorgt van A tot Z. Storylines met impact.
In de corporate wereld, in de creatieve sector en in de privésfeer.”

Ferry Mentzij

N

Reactie binnen 1 werkdag

N

Altijd op maat gemaakt

N

Tot 86% meer traffic door video

N

High-end apparatuur, tot wel 8K

N

Wij kennen geen grenzen. We werken over heel de wereld! Van Leiden tot Kaapstad en van Dubai tot Los Angelos en natuurlijk vanuit onze studio in Leiden en omgeving.

Let’s make your world something to remember !