Videoregistratie of Livestream laten maken Arnhem

Heb je een lezing, congres, workshop, meeting of andere bijeenkomst die je wilt laten vastleggen op video? Schakel de professionals van Crownmotion in.  Wij leggen het graag voor je vast. Zowel als naslagwerk als in de vorm van een livestream. Betrouwbaar, vakkundig, snel en betaalbaar.

Bekijk onze voorbeelden
a

Een registratievideo laten maken in Arnhem e.o.

Heb jij binnenkort een bijeenkomst, workshop, lezing, congres of andere meeting? En wil je die laten vastleggen op video? Dan kunnen anderen, die niet aanwezig waren, alsnog kennis nemen van jouw bijeenkomst. Maar ook diegenen die wel aanwezig waren, kunnen de bijeenkomst nog eens terugkijken.

Wij organiseren en filmen graag jouw videoregistratie in Arnhem of elders in Nederland. We doen dat met onze geavanceerde high-end videoapparatuur. Jij bent zo verzekerd van een professionele videoshoot, van de beste kwaliteit en ook nog eens professioneel gemonteerd.

Liever een livestream van jouw evenement of bijeenkomst? Ook dat kunnen we voor je verzorgen. Laat ons jouw livestream in Arnhem of elders in Nederland verzorgen. Daarbij regelen we alles wat nodig is om mensen op afstand bij jouw bijeenkomst aanwezig te laten zijn.

Van regie, tot camerawerk tot montage. Crownmotion maakt het! Snel, vakkundig en betaalbaar!

Meer weten? neem contact op

De registratievideo of livestream in tijd van Corona

Juist in een tijd waarin we zo min mogelijk met grote groepen bij elkaar mogen komen. In een tijd waarbij het thuiswerken en thuisblijven de norm lijkt. Daar is het laten maken van een videoregistratie of livestream dé oplossing om grote groepen mensen aan te haken bij jouw boodschap, product en kennisoverdracht. Wij hanteren bij alle werkzaamheden rondom videoregistraties en livestreams de Corona gedragsregels van het RIVM. Zo kun je met een videoregistratie of livestream van Crownmotion voor iedereen op een veilige manier je bereik vergroten.

Meer weten? neem contact op

Voorbeelden

Een greep uit onze videoproducties

Crownmotion creëert en inspireert

Zet jezelf in de spotlights!

 

Jouw evenement of bijeenkomst bereikbaar voor iedereen?

Ben je geïnspireerd door eerder door ons geproduceerde videoproducties?
Wij maken een pakkende en professionele videoregistratie voor je.
Liever een livestream? Geen probleem. Wij regelen het.

Vergroot je bereik?

Met het produceren en verspreiden van een goede videoregistratie of livestream van jouw bijeenkomst of evenement in Arnhem of omgeving vergroot je je bereik. Zet jezelf in de spotlights!

Videoregistraties zijn hot! Beeld zegt tegenwoordig meer dan 1000 geschreven woorden.

How it works

Meet & Feed

Brainstorm

 We starten relaxed! Met een kop koffie. Gewoon even kennismaken. Elkaar voeden met wensen en ideeën. Zo ontstaat het plan. Dat vormt de basis van ons concept. Wij werken dit vervolgens uit.

Prepare & Dare

preproductie

Wij zorgen voor de apparatuur en de techniek. Regelen alles van Locaties tot figuranten van acteurs tot vergunningen. Zelfs de catering mocht je dat willen. Wij ontzorgen van A tot Z.

Arrange & Shoot

Draaidag

 CAMERA, GELUID en ACTIE! De draaidag is aangebroken. Ons camera team zet alles op film met de beste en laatste high-end apparatuur. We werken nauw samen met jullie voor het beste resultaat.

Make & Play

Post Productie

Wij voegen nu alles samen in de montage. Wij gaan de door jullie gestelde doelen realiseren Videomarketing! Hebben jullie ook een korte versie nodig, een teaser of een trailer? Wij maken het!

a

Wat kost het om een videoregistratie of livestream laten maken?

Een livestream of videoregistratie is een belangrijk communicatiemiddel. Daarom ben jij in eerste instantie aan zet. Dat vinden wij bij Crownmotion belangrijk. Het is jouw boodschap, jouw verhaal. Daar maken wij een mooie registratie van, in aansprekende beelden. Kwaliteit voor kwantiteit! Altijd!

Meer weten over wat Crownmotion voor jouw videoregistratie of Livestream in Arnhem e.o. te bieden heeft? Neem contact met ons op.
We vertellen je er graag meer over. 

Wij maken al hoogwaardige videoregistraties of livestreams vanaf 949 euro. 

a

Behaal betere resultaten met video content

YouTube, Google en Facebook zijn het er al langer over eens: video is de meest effectieve manier om je boodschap en informatie te verspreiden.

Bewegend beeld blijft zoveel langer hangen dan alleen tekst. Een goed geproduceerde en gefilmde videoregistratie of livestream doet zijn werkt! Je kunt passie, emotie en overtuiging overbrengen. Je maakt bovendien de kijker écht onderdeel van jouw bijeenkomst of evenement. 

Met een livestream of registratievideo van Crownmotion Arnhem onderscheid jij je van de rest. Ga voor kwaliteit en vakmanschap. Ga voor Crownmotion.

%

bekijkt liever een video dan dat hij/zij een tekst moet lezen

%

vindt een productvideo belangrijker dan een beschrijving

%

vindt dat een video langer blijft hangen dan een geschreven tekst

 

 

 

 

 

a

Onze gear maakt het verschil

Bij Crownmotion geen videoregistratie of livestream met onscherpe beelden of vanuit onaansprekend cameraperspectief. Wij leveren heldere shots met waarheidsgetrouwe kleuren. Wij filmen met high-end camera’s. Onze professionele opnameapparatuur worden bediend door de beste regisseurs en camera-operators.
Beelden in de kwaliteit van ‘het witte doek’.

De beste apparatuur voor een professionele
videoregistratie of livestream in Arnhem of elders in Nederland

Red Digital Camera’s

voor een uitmuntende beeldkwaliteit

Gimbal Stabilizer

voor stabiele opnames

Drones

voor opnames op grote hoogte of dynamische fly-by’s

 

 

 

 

 

a

Je bedrijfsfilm gefilmd tot wel 8k!

Wij schieten in 8k. Een resolutie van 7680 x 4320 pixels. Dat is vier keer scherper dan 4K Ultra HD en 8 keer scherper dan Full HD. De opgenomen beelden zijn dus klaar voor de toekomst. Altijd in onze hoge cinematische kwaliteit.
Dat oogt professioneel. Daar kun je mee voor de dag komen!

Meer weten of interesse in een livestream of registratievideo op maat?
Wij maken graag een afspraak in Arnhem!

“Wij creëren magnifieke verhalen. Storylines met impact. Zowel in de corporate wereld als in de creatieve sector, maar ook in de privésfeer.”

Ferry Mentzij

N

Reactie binnen 1 werkdag

N

Altijd op maat gemaakt

N

videokwaliteit tot wel 8K

N

Uitsluitend cinema camera's

N

Wij kennen geen grenzen. We werken over heel de wereld! Van Leiden tot Kaapstad en van Dubai tot Los Angelos en natuurlijk vanuit onze studio in Leiden en omgeving.

Let’s make your world something to remember !